Vi tilbyder

Badeværelser

Drømmer du om det helt enkle badeværelse eller et luksus badeværelse med jacuzzi og gulvvarme, så kan vi hjælpe dig med at få ført dine ideer ud i livet. Vi arbejder i hele Storkøbenhavn. Vi har stor erfaring og ekspertise med flisearbejde og kan rådgive dig i byggeprocessen, således vi sammen opnår det resultat, du ønsker og inden for de formelle krav, der stilles til opførelse af et vådrum.

Facaderenovering

Facaden er husets ansigt udadtil, det fortæller en historie om en tid, der er svunden eller en ny der er begyndt.
Hvis facaden på din bolig skal renoveres, tager vi i vores arbejde hensyn til dens oprindelse, således at boligen bliver moderniseret med respekt for dens historie og for kundens ønsker. Vi arbejder i hele Storkøbenhavn.

Renovering

Renovering og vedligeholdelse af huset er nødvendigt, hvis man gerne vil bevare et godt og sundt hus. Måske er det murværket ved trappen som trænger til at blive fornyet, der er kommet lidt skimmel på silikone fugerne i brusenichen eller måske er der noget helt andet murerarbejde som skal laves.

Trapper

Er trappen ved at være lidt træt og slidt, men fundamentet i stadig stærkt, så kunne det være en idé at få fjernet det gamle puds eller klinker og pudse den op på ny - eller måske få lagt frost/skridsikre granit.

Stålbjælker og bærende vægge

Boligidealet i dag er store åbne og lyse rum. Da de fleste ældre huse er indrettet med mange små rum, så er det naturligt at fjerne nogle af de mange vægge. Det er der normalt ikke nogen problemer i, blot man tager sig sine forholdsregler. Nogle af disse vægge kan være bærende eller stabiliserende, så derfor har vi altid en ingeniør med på sidelinien klar til at lave vurderinger og beregninger, så projektet kommer sikkert i mål - hver gang.

Kælderrenovering

Kældre i ældre huse kommer tit til at se lidt kedelige ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. Tit er det fordi de på et tidspunkt har fået et forkert overfladebehandling, så kældervægge ikke kan ånde og der derved ophober fugt og salte i væggen. Dette kan være en medvirkende årsag til skimmel, dårlig lugt mm.